Vacature: Bezorger bij Pizzeria La Padella in Velp

Op zoek naar een flexibele en leuke baan? Word een waardevol onderdeel van ons toegewijde team bij Pizzeria La Padella in Velp!

Over ons: Pizzeria La Padella, gevestigd in Velp, is een knusse en authentieke pizzeria. Onze naam staat synoniem voor ambachtelijke pizza’s, met de beste ingrediënten en gebakken in een traditionele houtoven met stenen uit de Vesuvius. Ons doel is om onze klanten te verwennen met de onmiskenbare smaak van Italië, en jij kunt daar een cruciale rol in spelen!

Functieomschrijving: Als bezorger bij Pizzeria La Padella ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig bezorgen van onze heerlijke pizza’s aan onze klanten. We waarderen een vriendelijke en professionele benadering, wat zorgt voor een optimale klantervaring. Deze baan biedt flexibele werktijden, inclusief de mogelijkheid om zowel doordeweeks als in het weekend te werken.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris, waarbij je ook de kans hebt om fooien te verdienen.
  • Een warme en vriendelijke werkomgeving in een authentieke pizzeria.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe solliciteer je?

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team als bezorger bij Pizzeria La Padella? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail om te solliciteren:

Telefoon: 026 – 364 38 79

E-mail: info@restaurantlapadella.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort welkom te heten in ons team! Kom en help ons om de authentieke smaak van Italië te verspreiden.

Pizzeria La Padella